Ainekset 4-6 isoa täytettyä lettua annosta

150
g
pakastepinaattia
4
dl
maitoa tai laktoositonta maitojuomaa
2
kananmunaa
1
rkl
rypsiöljyä
1
tl
mineraalisuolaa
Täyte:
200
g
pakastemaissia
100-200
g
juustoraastetta, esim. ricotta, sinihomejuusto, parmesaani tai mozzarella

Ohje

  1. Sulata pinaatti ja sekoita taikinan ainekset sekaisin. Anna taikinan turvota vähintään ½ tuntia.

  2. Kaada taikinaa kuumalle pannulle, jossa on rasvaa. Kun ohukainen on paistunut osittain toiselta puolelta, ripottele ohukaiselle maissia ja juustoraastetta ja anna paistua vielä hetki.

  3. Taita sen jälkeen kaksinkerroin puolikuun malliseksi. Tai käännä ohukainen ja paista toiseltakin puolelta ja laita täyte vasta kypsän ohukaisen sisään rullaten. 

VINKKI: Voit toki tehdä samalla ohjeella lettuja ilman täytettä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.