Pienet Suklaasydänmuffinit kauralla

Pienet Suklaasydänmuffinit kauralla

Leivo kaurasta ja tummista jauhoista suklaaherkkuja.

Tumma suklaa peittää mainiosti tummat jauhot ja kaura vahvistaa suklaan makua.

Kookoskerma antaa makuun mukavan säväyksen, mutta muutkin kermavalmisteet sopivat. 

20 kpl
2dlMyllyn Paras Hiivaleipäjauhoja
2dlMyllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
2dltummaa sokeria
2tlleivinjauhetta
2tlvaniljasokeria
2rkltummaa kaakaojauhetta
100gtummaa suklaata rouheena
3munaa
100gvoisulaa tai juoksevaa margariinia
2dlkookoskermaa (200 g)
Suklaasydän:
100gpikkupaloja tummaa suklaata
Päälle:
100gtuorejuustoa
dltomusokeria
2rkltummaa kaakaojauhetta
nonparelleja tai suklaalastuja

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet ja suklaarouhe keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina pieniin muffinivuokiin, esim. silikonisiin. Paina lopuksi jokaisen muffinin keskelle puolikas pala suklaata tai halutessasi oikein suklaisen lopputuloksen, laita kokonainen pala. 

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia. 

Voit halutessasi kuorruttaa muffinit:

Vatkaa tomusokeri ja kaakaojauhe tuorejuuston kanssa vaahdoksi. Pursota jääkaappikylmää kuorrutetta jäähtyneiden kuppikakkujen päälle kauniisti. Koristele nonparellein tai suklaalastuin. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)