Persikkamuffinit

Myllyn Paras
noin 20 kpl
2munaa
1dlsokeria
3dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
½tlleivinjauhetta
1tlvaniljasokeria
1dlsäilykepersikkatölkin lientä
6säilykepersikan puolikasta

Valmistusohje

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Lisää tattarijauhot,
joihin on sekoitettu leivinjauhe ja vaniljasokeri sekä persikkatölkin liemi.
Kuutioi säilykepersikat ja sekoita ne taikinaan. Jaa taikina muffinivuokiin ja
paista 200-asteisen uunin keskiosassa n. 15 min kauniin värisiksi.

VINKKI: Vaihtelua muffineihin saat käyttämällä
persikan sijaan aprikooseja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Tein näitä eilen, eikä ollut hyvän makuisia. Ainoa, joka näissä maistui, oli tattarijauho. Ehkä joku rasva olisi tehnyt asiaa. -Jane