Pellillinen marjapiirakkaa

Pellillinen marjapiirakkaa
1 uunipellillinen, n. 24 palaa
200gmargariinia tai voita
2dlsokeria
2munaa
3dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1tlleivinjauhetta
4dlMyllyn Paras Pikakaurahiutaleita
Täyte:
4dlkermaviiliä tai rahkaa
1dlsokeria
2munaa
1rklvaniljasokeria
1lmarjoja, esim. mustikoita, herukoita, puolukoita ja vadelmia

Valmistusohje

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää munat vatkaten. Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja kaurahiutaleet. Levitä taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipellille. Kaada päälle puolet marjoista. Sekoita kermaviiliseoksen aineet keskenään ja kaada se marjojen päälle. Levitä loput marjat päälle. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla n. 35 min.

VINKKI: Herkullista keväällä raparperilla, laita tällöin raparperinpaloja mustikoiden tilalle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)