Kanapasta on helppo ja värikäs ruoka, joka valmistuu arjen keskellä 20 minuutissa. Kanapasta saa väriä paprikasta ja Keltaisesta Kukka Makaronista, joka on värjätty keltaiseksi kurkumalla. Keltainen Kukka Makaroni on kukanmallinen makaroni, joka valmistetaan hiivaleipävehnäjauhosta ja vedestä. Hiivaleipävehnäjauho sisältää lähellä jyvän kuorta olevat ravintorikkaat osat, jotka tekevät jauhosta tummempaa ja kuitupitoisempaa kuin ydinvehnäjauho.

Ainekset noin 4:lle annosta

Kastike:
400
g
broilerin fileesuikaleita
1
sipuli hienonnettuna
(3-5
valkosipulinkynttä)
5
dl
vettä
1
kanaliemikuutio
1
tl
currya
¼
tl
sitruunapippurirouhetta
½-1
tl
suolaa
3
paprikaa
2
rkl
maissijauhoja
persiljaa
Lisäksi:

Ohje

  1. Paahda kana- ja sipulisuikaleet pannulla. Lisää maustavat aineet. Anna lihan kypsyä. Lisää lopuksi joukkoon paprika kuutioina. Saosta ripottelemalla kastikkeen joukkoon suurustetta.

  2. Tarjoile juuri keitetyn Keltainen Kukka Makaronin kanssa: sekoita pasta kastikkeen joukkoon tai tarjoile erikseen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.