Paprikainen kanapasta

Paprikainen kanapasta

Keltainen Kukka Makaroni on kukanmallinen makaroni, joka valmistetaan hiivaleipävehnäjauhosta ja vedestä. Hiivaleipävehnäjauho sisältää lähellä jyvän kuorta olevat ravintorikkaat osat, jotka tekevät jauhosta tummempaa ja kuitupitoisempaa kuin ydinvehnäjauho. Runsaskuituinen makaroni on värjätty kurkumalla keltaiseksi, jolloin tumma makaroni onkin väriltään kauniin keltaista.

noin 4:lle
Kastike:
400gbroilerin fileesuikaleita
1sipuli hienonnettuna
(3-5valkosipulinkynttä)
5dlvettä
1kanaliemikuutio
1tlcurrya
¼tlsitruunapippurirouhetta
½-1tlsuolaa
3paprikaa
2rklmaissijauhoja
persiljaa
Lisäksi:
1pskeitettyä Myllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia (500 g)

Valmistusohje

Paahda kana- ja sipulisuikaleet pannulla. Lisää maustavat aineet. Anna lihan kypsyä. Lisää lopuksi joukkoon paprika kuutioina. Saosta ripottelemalla kastikkeen joukkoon suurustetta. Tarjoile juuri keitetyn Keltainen Kukka Makaronin kanssa, sekoita pasta kastikkeen joukkoon tai tarjoile erikseen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)