Onnettoman kalamiehen pastakastike (eli kun Ahti ei suo antejaan)

Myllyn Paras
3:lle
1rsherkkusieniä tai 1-2 tattia tai muutama miedon makuinen hapero
1-2sipulia
(2-3valkosipulinkynttä)
2rklöljyä
n.300gtuoretta tai 1-2 pss pakastepinaattia
suolaa
mustapippuria
1-2dlruokakermaa
1-2prksäilykekalaa öljyssä (muikkuja, särkeä, kirjolohta tai tonnikalaa)
Lisäksi:
300-400g

Valmistusohje

Viipaloi sienet ja silppua sipulit. Huuhdo ja kuivaa tuore pinaatti tai
sulata pakastepinaatti.

Paista sieniä hetki omassa liemessään niin neste haihtuu.
Kaada lautaselle odottamaan ja lisää öljy ja sipulisilput ja kuullota ne
läpikuultaviksi. Lisää pinaatinlehdet ja pyörittele pannulla, kunnes pinaatit
väsähtävät tai lisää pakastepinaatti ja kuumenna.

Kaada sienet takaisin pannulle, mausta suolalla ja
pippurilla ja sekoita joukkoon ruokakerma tai vastaava. Voit käyttää myös
kalalientä (kuutiosta tai fondista). Anna kiehua pari minuuttia. Valuta kalat
tai kalapalat ja lisää ne pannulle. Maista ja mausta lisää tarvittaessa.

Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon ja nauti heti.  

VINKKI: Pastan lisäkkeeksi maistuu esim. tomaatti-kurkkusalaatti.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)