Myllyn Paras

Onnettoman kalamiehen pastakastike (eli kun Ahti ei suo antejaan)

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

3 arviota
Valmisteluaika
20 min
Kokonaisaika
20 min

Ainekset 3:lle annosta

1
rs
herkkusieniä tai 1-2 tattia tai muutama miedon makuinen hapero
1-2
sipulia
(2-3
valkosipulinkynttä)
2
rkl
öljyä
n.300
g
tuoretta tai 1-2 pss pakastepinaattia
suolaa
mustapippuria
1-2
dl
ruokakermaa
1-2
prk
säilykekalaa öljyssä (muikkuja, särkeä, kirjolohta tai tonnikalaa)
Lisäksi:

Ohje

  1. Viipaloi sienet ja silppua sipulit. Huuhdo ja kuivaa tuore pinaatti tai sulata pakastepinaatti. Paista sieniä hetki omassa liemessään niin neste haihtuu. Kaada lautaselle odottamaan ja lisää öljy ja sipulisilput ja kuullota ne läpikuultaviksi.

  2. Lisää pinaatinlehdet ja pyörittele pannulla, kunnes pinaatit väsähtävät tai lisää pakastepinaatti ja kuumenna.

  3. Kaada sienet takaisin pannulle, mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita joukkoon ruokakerma tai vastaava. Voit käyttää myös kalalientä (kuutiosta tai fondista). Anna kiehua pari minuuttia.

  4. Valuta kalat tai kalapalat ja lisää ne pannulle. Maista ja mausta lisää tarvittaessa. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon ja nauti heti.  

VINKKI: Pastan lisäkkeeksi maistuu esim. tomaatti-kurkkusalaatti.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.