Ainekset 2:lle annosta

½
rkl
öljyä
2
rkl
manteleita, kurpitsan- tai auringonkukansiemeniä
½-1
dl
ruokakermaa tai vastaavaa
mustapippuria
ripaus suolaa
1
ps
pakasteherneitä (200 g)
½
ps
pakastemaissia (100 g)
hienonnettua ruohosipulia tai persiljaa
Pinnalle:
juustoraastetta

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kovan kypsäksi. Valuta ja kaada paistokasariin, jossa on tilkka öljyä.

  2. Lisää mantelit ja siemenet ja anna lämmetä hetken aikaa. Kaada sekaan vähän ruokakermaa kostukkeeksi, mausta pippurilla ja suolalla. Kiehauta ja jäähdytä pakasteherneet ja maissit.

  3. Kuumenna ja annostele pasta kahdelle lautaselle. Raasta päälle juustoa ja nauti saman tien. 

VINKKI: Pasta-aterian jälkeen tai ennen sitä maistuu hedelmä tai mehevä porkkana.

Resepti:
Kati Nappa

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

2 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.