Ainekset 4:lle annosta

400
g
vähärasvaista jauhelihaa
2
rkl
rypsiöljyä tai pullomargariinia
2
sipulia
2-4
valkosipulinkynttä
2-3
porkkanaa
pala lanttua
dl
vettä
1-2
tl
kuivattua timjamia tai yrttiseosta
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
1
pieni, kiinteä kesäkurpitsa

Ohje

  1. Kuori kasvikset ja raasta ne. Silppua valkosipuli. Paista jauheliha kevyesti öljyssä. Lisää kasvisraasteet kesäkurpitsaa lukuun ottamatta ja kuullota niitä hetken aikaa. Mausta ja lisää vesi. Anna hautua 10-15 minuuttia kannen alla.

  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkista kastikkeen maku ja sekoita joukkoon kesäkurpitsaraaste. Anna kypsyä vain muutama minuutti eli kunnes kesäkurpitsa on juuri ja juuri pehmennyt.

  3. Tarkista vielä maku. Kesäkurpitsan vihreä kuori antaa kastikkeelle kauniin värin. Tarjoa juuri keitetyn pastan kanssa.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.