Nopea jauheliha-kasviskastike pastalle

Myllyn Paras
4:lle
300gvähärasvaista jauhelihaa
2rklöljyä tai pullomargariinia
1-2sipulia
2valkosipulinkynttä
2porkkanaa
pala lanttua
2dlvettä
½-1kiinteä kesäkurpitsa
1-2tlkuivattua timjamia tai yrttiseosta
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
300-350gMyllyn Paras Tumma Makaronia

Valmistusohje

Kuori kasvikset ja raasta ne. Silppua valkosipuli.

Paista jauheliha kevyesti öljyssä. Lisää kasvisraasteet
kesäkurpitsaa lukuun ottamatta ja kuullota niitä hetken aikaa. Mausta ja lisää
vesi. Anna hautua 10-15 minuuttia kannen alla. Keitä pasta pakkauksen ohjeen
mukaan.

Tarkista kastikkeen maku ja sekoita joukkoon
kesäkurpitsaraaste. Anna kypsyä vain muutama minuutti eli kunnes kesäkurpitsa on
juuri ja juuri pehmennyt. Tarkista vielä maku. Kesäkurpitsan vihreä kuori antaa
kastikkeelle kauniin värin. Tarjoa pastan kanssa.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)