Nopea jauheliha-kasviskastike pastalle

Myllyn Paras
4:lle
400gvähärasvaista jauhelihaa
2rklrypsiöljyä tai pullomargariinia
2sipulia
2-4valkosipulinkynttä
2-3porkkanaa
pala lanttua
dlvettä
1-2tlkuivattua timjamia tai yrttiseosta
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
1pieni, kiinteä kesäkurpitsa
350gMyllyn Paras Tumma Makaronia

Valmistusohje

Kuori kasvikset ja raasta ne. Silppua valkosipuli. Paista jauheliha kevyesti öljyssä. Lisää kasvisraasteet kesäkurpitsaa lukuun ottamatta ja kuullota niitä hetken aikaa. Mausta ja lisää vesi. Anna hautua 10-15 minuuttia kannen alla.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkista kastikkeen maku ja sekoita joukkoon kesäkurpitsaraaste. Anna kypsyä vain muutama minuutti eli kunnes kesäkurpitsa on juuri ja juuri pehmennyt.

Tarkista vielä maku. Kesäkurpitsan vihreä kuori antaa kastikkeelle kauniin värin. Tarjoa juuri keitetyn pastan kanssa.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)