Punajuuri-jauhelihakastike

Myllyn Paras
4-6:lle
250gjauhelihaa
1-2sipulia
(2-3valkosipulinkynttä)
4-5punajuurta
n.1tlsuolaa
mustapippuria myllystä
1-2rkltuoretta tai 1-2 tl kuivattua salviaa tai oreganoa
½dlvettä
½-1prkkevytranskankermaa tai fraichea
1ps

Valmistusohje

Paahda jauheliha pinnoitetussa paistokasarissa. Lisää silputut sipulit ja raastetut punajuuret ja kuullota hetken aikaa. Mausta ja lisää vesi. Hauduta miedolla lämmöllä 20-30 min tai kunnes punajuuret ovat pehmeitä. Lisää ranskankerma loppuvaiheessa. Tarkista maku. Tarjoa vasta keitetyn Kihara Spagetin tai muun pastan kanssa.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Todella hyvää! Suosittelen sellaisenkin kokeilemaan, joka ei erityisemmin pidä punajuuresta, maku on kaukana etikkapunajuurista.