Punajuuri-jauhelihakastike

Punajuuri-jauhelihakastike
35 min, josta valmisteluaika 15 min
4-6:lle
400gjauhelihaa
2sipulia
(n. 3valkosipulinkynttä)
5punajuurta
tlsuolaa
mustapippuria myllystä
2rkltuoretta tai 2 tl kuivattua salviaa tai oreganoa
1dlvettä
1prkhapankermavalmistetta tai ranskankermaa
350gMyllyn Paras Spagettia

Valmistusohje

Paahda jauheliha pinnoitetussa paistokasarissa. Lisää silputut sipulit ja karkeaksi raasteeksi raastetut punajuuret ja kuullota hetken aikaa. Mausta ja lisää vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 20 min tai kunnes punajuuriraaste on pehmeää. Lisää ranskankerma loppuvaiheessa. Tarkista maku. Tarjoa vasta keitetyn spagetin tai muun pastan kanssa.

VINKKI! Kokeile myös suosittua herkkusienillä ja soijakastikkeella höystettyä jauhelihakastikettamme

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Kuinka paljon on 5 punajuuren paino suunnilleen? Ovat niin erikokoisia.
Tarkennus onko kyseessä keittämättömät punajuuret jotka raastetaan joukkoon? Eikä siis etikkapunajuuret?
Reseptissä käytetään raakoja punajuuria, jotka raastetaan. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Todella hyvää! Suosittelen sellaisenkin kokeilemaan, joka ei erityisemmin pidä punajuuresta, maku on kaukana etikkapunajuurista.