Punajuuri-jauhelihakastike

35 min, josta valmisteluaika 15 min
4-6:lle
400 | g | jauhelihaa |
2 | sipulia | |
(n. 3 | valkosipulinkynttä) | |
5 | punajuurta | |
1½ | tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | ||
2 | rkl | tuoretta tai 2 tl kuivattua salviaa tai oreganoa |
1 | dl | vettä |
1 | prk | hapankermavalmistetta tai ranskankermaa |
350 | g | Myllyn Paras Spagettia |
Valmistusohje
Paahda jauheliha pinnoitetussa paistokasarissa. Lisää silputut sipulit ja karkeaksi raasteeksi raastetut punajuuret ja kuullota hetken aikaa. Mausta ja lisää vesi.
Hauduta miedolla lämmöllä n. 20 min tai kunnes punajuuriraaste on pehmeää. Lisää ranskankerma loppuvaiheessa. Tarkista maku. Tarjoa vasta keitetyn spagetin tai muun pastan kanssa.
VINKKI! Kokeile myös suosittua herkkusienillä ja soijakastikkeella höystettyä jauhelihakastikettamme!
Kommentit (4)
Kuinka paljon on 5 punajuuren paino suunnilleen? Ovat niin erikokoisia.
Tarkennus onko kyseessä keittämättömät punajuuret jotka raastetaan joukkoon?
Eikä siis etikkapunajuuret?
Todella hyvää! Suosittelen sellaisenkin kokeilemaan, joka ei erityisemmin pidä punajuuresta, maku on kaukana etikkapunajuurista.
Kommentoi reseptiä