Neljän Viljan Omena-luumutorttu

Neljän Viljan Omena-luumutorttu
piirakkavuoallinen, halkaisija n. 28 cm
dlMyllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleita
2dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1tlsoodaa
2tlvaniljasokeria
dl(tummaa) sokeria
2munaa
dlrasvatonta piimää
1dljuoksevaa margariinia (pullosta)
Päälle:
3-4hapokasta omenaa
3-4luumua tai aprikoosia
Muruseos:
½dljuoksevaa margariinia (pullosta)
1dlsokeria
2dlMyllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleita

Valmistusohje

Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään. Lisää munat, piimä ja sula rasva. Sekoita tasaiseksi ja kaada taikina voidellulle piirasvuoalle. Lohko omenat ja luumut tai aprikoosit tortun päälle. Sekoita muruseoksen ainekset ja ripottele tortun pinnalle. Paista 200-asteisen uunin alatasolla n. 30 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (7)

Hyvää oli. Ohje hävisi ensimmäisten vieraiden mukana, mutta onneksi tämä on täällä.
Ihana, mehevä torttu. Tosin jonkun lehden takaa otin ohjeen ja siinä oli pohjassa vielä kardemummaa, ja se oli piste iin päälle!
HELPPO TEHDÄ JA SIKAHYVÄÄ!
Tosi hyvä vaniljakastikkeen kanssa. Vähän rasvaa ja paljon kuituja. Olen suositellut ko. piirakkaa ystävilleni.
Maukas, kun on käytetty neljän viljan hiutaleita
-todella pirteän makuinen paistos
helppotekoinen ja maukas, säilyy hyvin