Myslipatukat tattarilla

Myslipatukat tattarilla

Raakel Lignell, Anna Perho ja Arja Elina Laine leipoivat myslipatukoita I love me -messuilla lokakuussa 2013, katso video alta.

n. 12 myslisydäntä
2dlmango- tai aprikoosisosetta
1dljuoksevaa hunajaa
½dlrypsi- tai pähkinäöljyä
1dlkuivattuja pehmeitä aprikooseja
1dlkuivattuja mango- tai papaijakuutioita
5dlMyllyn Paras Tattarihiutaleita
1dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
1dltummaa suklaata rouheena
1dlsaksan- tai pekaanipähkinöitä rouheena
1dlkuivattua tyrnijauhetta (30 g, Biokia)
Päälle:
Myllyn Paras Tattarihiutaleita

Valmistusohje

Sekoita hedelmäsoseeseen juokseva hunaja ja lisää öljy. Lisää kuivatut aprikoosit ihan pieniksi pilkottuina, mango- tai papaijakuutiot, tattarihiutaleet ja -jauhot, suklaarouhe, rouhitut pähkinät ja kuivattu tyrni sekoittaen kiinteäksi seokseksi. Massan tulee olla paksua. Paina taikinaa sydämen muotoisen piparimuotin avulla sydämiksi. Ripottele pinnalle hiutaleita. Säilytä jääkaapissa. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)