Myllyn kotimysli (kalenteri 2007)

Myllyn kotimysli (kalenteri 2007)

Viljaa voi käyttää monipuolisesti mysliin.

Tässä tapa, jolla saa aikaan sellaista mysliä kuin itse haluaa ja samalla tietää varmasti, paljonko on sokeria jne.

Ainesosat kannattaa valita sen mukaan, mistä kuivahedelmistä pitää.

Paahtaminen miedossa lämmössä tuo myslille makua.

noin 1 litra
3dlMyllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleita
2dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
1dlMyllyn Paras Kauraleseitä
1dlkookoshiutaleita
1dlpinjan- tai auringonkukansiemeniä
1dlfariinisokeria tai hunajaa
1dlkuivattuja mustikoita tai puolukoita tai pieniä omena-, papaija- ja mangokuutioita
1dlrusinoita

Valmistusohje

Sekoita aineet marjoja tai hedelmäpaloja ja rusinoita lukuun ottamatta leivinpaperin päällä pellillä. Paahda 125-asteisen uunin keskitasolla n. tunti. Lisää lopuksi kuivat marjat tai hedelmäpalat ja rusinat. Anna jäähtyä. Säilytä tiiviissä rasiassa kuivassa paikassa.

Ripottele mysliä esim. smoothien pinnalle.

VINKKI: Voit vaihtaa kookoshiutaleet pähkinä- tai mantelirouheeseen. Saat vaihtelua mysliin käyttämällä siihen erilaisia kuivattuja hedelmiä pieninä paloina.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)