Myllyn kotimysli (kalenteri 2007)

Myllyn kotimysli (kalenteri 2007)
1 t 10 min, josta valmisteluaika 10 min
  • Viljaa voi käyttää monipuolisesti mysliin.
  • Tässä tapa, jolla saa aikaan sellaista mysliä kuin itse haluaa ja samalla tietää varmasti, paljonko on sokeria jne.
  • Ainesosat kannattaa valita sen mukaan, mistä kuivahedelmistä pitää.
  • Paahtaminen miedossa lämmössä tuo myslille makua.
noin 1 litra
3dlMyllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleita
2dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
1dlMyllyn Paras Kauraleseitä
1dlkookoshiutaleita
1dlpinjan- tai auringonkukansiemeniä
1dlfariinisokeria tai hunajaa
1dlkuivattuja mustikoita tai puolukoita tai pieniä omena-, papaija- ja mangokuutioita
1dlrusinoita

Valmistusohje

Sekoita aineet marjoja tai hedelmäpaloja ja rusinoita lukuun ottamatta leivinpaperin päällä pellillä.

Paahda 125-asteisen uunin keskitasolla n. tunti. Lisää lopuksi kuivat marjat tai hedelmäpalat ja rusinat. Anna jäähtyä.

Säilytä tiiviissä rasiassa kuivassa paikassa. Ripottele mysliä esim. smoothien pinnalle.

VINKKI: Voit vaihtaa kookoshiutaleet pähkinä- tai mantelirouheeseen. Saat vaihtelua mysliin käyttämällä siihen erilaisia kuivattuja hedelmiä pieninä paloina.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Voiko jättää rusinat kokonaan pois? Inhoan rusinoita.
Rusinat voi jättää pois myslistä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta