Viljaa voi käyttää monipuolisesti mysliin.

Tässä resepti, jolla saa aikaan sellaista mysliä kuin itse haluaa ja samalla tietää varmasti, paljonko ja millaista makeuttajaa myslissä on käytetty jne.

Ainesosat kannattaa valita sen mukaan, mistä kuivahedelmistä pitää.

Paahtaminen miedossa lämmössä tuo myslille makua.

Ainekset noin 1 litra annosta

1
dl
kookoshiutaleita
1
dl
pinjansiemeniä tai GoGreen auringonkukansiemeniä
1
dl
fariinisokeria tai hunajaa
1
dl
kuivattuja mustikoita tai puolukoita tai pieniä omena-, papaija- ja mangokuutioita
1
dl
rusinoita

Ohje

  1. Sekoita aineet marjoja tai hedelmäpaloja ja rusinoita lukuun ottamatta leivinpaperin päällä pellillä.
  2. Paahda 125-asteisen uunin keskitasolla n. tunti. Anna jäähtyä.
  3. Lisää lopuksi kuivat marjat tai hedelmäpalat ja rusinat.
  4. Säilytä tiiviissä rasiassa kuivassa paikassa. Ripottele mysliä esim. smoothien pinnalle.

VINKKI: Voit vaihtaa kookoshiutaleet pähkinä- tai mantelirouheeseen. Saat vaihtelua mysliin käyttämällä siihen erilaisia kuivattuja hedelmiä pieninä paloina.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.