Mustikka-mannavaahto

Mustikka-mannavaahto

Voit valmistaa tämän jääkaappiin ja syödä myös aamu-, väli- tai iltapalaksi.

Onnistuu mannasuurimoilla tai kuitupitoisemmilla kauramannasuurimoilla.

Mustikoiden tilalla voit käyttää vadelmia tai muita marjoja.

6:lle
7dlmaitoa tai kookosmaitoa
1dlMyllyn Paras Mannasuurimoita
tai Kauramannasuurimoita
dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2tlvaniljasokeria
6-8dlmustikoita
1dlkookoshiutaleita
Koristeeksi:
mustikoita, mintunlehtiä

Valmistusohje

Keitä mannapuuro
pakkauksen ohjeen mukaan kypsymisaika 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi, mausta se vaniljasokerilla. Lisää vaahdon sekaan keitetty jäähtynyt mannapuuro ja
mustikat. Jos pidät kookoksen mausta, lisää joukkoon kookoshiutaleita.

Tarjoile kylmänä jälkiruoaksi tai väli- tai
iltapalaksi.

VINKKI: Voit kokeilla myös muilla marjoilla, esim. karhunvatuilla tai herukka-mansikkaseoksella.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Hyvää ja helppo tehdä.