Puolukkahuttu

Puolukkahuttu

Raakel Lignell, Hanna Sumari ja Arja Savela valmistivat Puolukkahuttua Terveysmessuilla Helsingissä lokakuussa 2012.

2:lle
1tlkvaniljarahkaa (200 g)
3rklhunajaa
2dlpuolukoita
1dlMyllyn Paras Tattarihiutaleita
1-2dlkuohukermaa tai laktoositonta vaahtoutuvaa kermavalmistetta

Valmistusohje

Sekoita
rahka, hunaja, marjat ja hiutaleet. Vaahdota kerma ja lisää se joukkoon lopuksi
kevyesti nostellen.

VINKKI: Jos pelkät puolukat tuntuvat liian happamilta,
lisää 1 dl omenasosetta tai banaanisurvosta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)