Hämmäyshuttu, ruis-mustikka

Hämmäyshuttu, ruis-mustikka
10 min, josta valmisteluaika 10 min
  • Ruiskorppujauho tuo kivan rukiisen maun, joka sopii mustikan kanssa yhteen oikein ihanasti.
  • Kokeile myös lakoilla, laita ehkä hiukan enemmän sokeria tällöin. Toimii myös muilla pehmeillä marjoilla.
  • Ruiskorppujauhoa voi siis käyttää muutenkin kuin vuokien leivitykseen tai panerointiin.
  • Ruiskorppujauho tehdään ruisleivästä ja se on laktoositonta ja maidotonta.
2:lle
1dllaktoositonta vispikermaa
100gsitruunarahkaa
1rklsokeria
2dlmustikoita
2rklMyllyn Paras Ruiskorppujauhoja

Valmistusohje

Sekoita rahka, sokeri, marjat ja ruiskorppujauhot. Vaahdota kerma ja lisää se joukkoon lopuksi kevyesti nostellen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Hyvää oli, ja sopi kivasti MP:n ohjeella leivotun lihapiirakan jälkkäriksi!
Tää on ainaki hyvän näköistä.