Hämmäyshuttu, ruis-mustikka

Hämmäyshuttu, ruis-mustikka

Ruiskorppujauho tuo kivan rukiisen maun, joka sopii mustikan kanssa yhteen oikein ihanasti.

Kokeile myös lakoilla, laita ehkä hiukan enemmän sokeria tällöin.

Toimii myös muilla pehmeillä marjoilla.

Ruiskorppujauhoa voi siis käyttää muutenkin kuin vuokien leivitykseen tai panerointiin.

Ruiskorppujauho tehdään ruisleivästä ja se on laktoositonta ja maidotonta.

2:lle
1dllaktoositonta vispikermaa
100gsitruunarahkaa
1rklsokeria
2dlmustikoita
2rklMyllyn Paras Ruiskorppujauhoja

Valmistusohje

Sekoita rahka, sokeri, marjat ja ruiskorppujauhot. Vaahdota kerma ja lisää se joukkoon lopuksi kevyesti nostellen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Hyvää oli, ja sopi kivasti MP:n ohjeella leivotun lihapiirakan jälkkäriksi!
Tää on ainaki hyvän näköistä.