Mustikka-Grahampiirakka

Mustikka-Grahampiirakka
piirakkavuoallinen, halkaisija n. 28 cm
100gvoita tai margariinia
1dlsokeria
3munan keltuaista
dlMyllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja
1dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1tlleivinjauhetta
Täyte:
3dlmustikoita
2dlkermaviiliä
½dlsokeria
1muna
1-2tlvaniljasokeria

Valmistusohje

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää keltuaiset vatkaten vaahtoon. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhot taikinaan. Levitä taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle. Kaada päälle mustikat. Sekoita kermaviiliseoksen aineet keskenään ja kaada se marjojen päälle. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla n. 35 minuuttia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Hyvä ja maukas piirakka. Helppo tehdä "pienenkin" leipurin kanssa yhdessä!!
Sopii mistä vain marjoista, herkkua!