Haettu sivustolta 10.10.2024 Mustikka-Grahampiirakka Mustikka-Grahampiirakka Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 6 arviota Anna arviosi 2 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 50 min laktoositon R
Ainekset piirakkavuoallinen, halkaisija n. 28 cm annosta 100 g voita tai margariinia 1 dl sokeria 3 munan keltuaista 1½ dl Myllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja 1 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta Täyte: 3 dl mustikoita 2 dl kermaviiliä ½ dl sokeria 1 muna 1-2 tl vaniljasokeria Ohje Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää keltuaiset vatkaten vaahtoon. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhot taikinaan. Levitä taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle. Kaada päälle mustikat. Sekoita kermaviiliseoksen aineet keskenään ja kaada se marjojen päälle. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla n. 35 minuuttia. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Mustikkakukko Kuva Suklaapiirakka suolapähkinöillä Kuva Marja-rahkapiirakka Piirakat ja tortut: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 18.7.2007 - 16:37 Hyvä ja maukas piirakka. Helppo tehdä "pienenkin" leipurin kanssa yhdessä!! Vastaa Anonyymi kirjoitti 3.12.2006 - 12:10 Sopii mistä vain marjoista, herkkua! Vastaa Näytä lisää kommentteja (2)
Anonyymi kirjoitti 18.7.2007 - 16:37 Hyvä ja maukas piirakka. Helppo tehdä "pienenkin" leipurin kanssa yhdessä!! Vastaa
Makaronilaatikko à la Mexicana Vegaaninen kasvismakaronilaatikko Uusi Kolmen juuston makaronilaatikko Uusi Tryffelimakaronilaatikko