Mozzarella-tomaattipalat

Mozzarella-tomaattipalat
30-40 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
tai Iso Lehtitaikinalevyjä (600 g)
munaa
unikonsiemeniä
Täyte:
200gmozzarellaa
n.300gparsaa tai latva-artisokan sydämiä
1tlkaurinkokuivattuja tomaatteja (n. 200/350g)
oliiveja
punapippuria

Valmistusohje

Ota pienellä pyöreällä (halkaisija 4 cm) muotilla vähän sulaneista taikinalevyistä pyörylöitä. Voitele ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskiosassa noin 10 min. Sekoita täytteen ainekset, murusta mozzarella, valuta ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Täytä taikinapyörylät halkaisemalla ne keskeltä ja laittamalla noin 1 tl täytettä sekä artisokan sydämiä väliin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)