Ainekset 30-40 kpl annosta

munaa voiteluun
unikonsiemeniä koristeeksi
Täyte:
200
g
mozzarellaa
n.300
g
parsaa tai latva-artisokan sydämiä
1
tlk
aurinkokuivattuja tomaatteja (n. 200/350g)
oliiveja
punapippuria

Ohje

  1. Ota pienellä pyöreällä (halkaisija 4 cm) muotilla vähän sulaneista taikinalevyistä pyörylöitä. Voitele ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskiosassa noin 10 min.
  2. Sekoita täytteen ainekset, murusta mozzarella, valuta ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Täytä taikinapyörylät halkaisemalla ne keskeltä ja laittamalla noin 1 tl täytettä sekä parsaa tai artisokan sydämiä väliin.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.