Merenanti-pastakastikkeella kuorrutettu spagetti

Merenanti-pastakastikkeella kuorrutettu spagetti
5-6:lle
1psMyllyn Paras Raketti Spagettia (350 g)
Kastike:
2rklvoita
2rklMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dlkermaa
2-3dlmaitoa
½tlsuolaa
1tlmustapippuria hienonnettuna
Lisäksi:
n.200gkatkarapuja
150-200gtonnikalaa vedessä
(n.150gsimpukoita vedessä)
n.150gjuustoraastetta (emmental)

Valmistusohje

Tee ohjeen mukainen paksuhko valkokastike ja lisää joukkoon katkaravut, tonnikala ja simpukat. Kiehauta kastike ja mausta makusi mukaan suolalla ja mustapippurilla. Kastikkeen tulee olla melko sakeaa. Keitä Raketti Spagetti pakkauksen ohjeen mukaisesti kattilassa. Huuhdo ja valuta lävikössä. Annostele spagetti syviin uunin kestäviin lautasiin tai uunivuokaan ja lisää kastike päälle vähän painellen sitä spagetin sekaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kuorruta 250-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla, kunnes kuorrutuksen väri on kullankeltainen. Kuorrutuksen voi tehdä myös ruskistavassa mikroaaltouunissa.

Resepti:
M. Helena Kajander, Helsinki, Paras pastaohje -kilpailun satoa.

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)