Savukalasta ja pastasta valmistat kätevästi ruokaa.

Keltainen Sydän Makaroni on runsaskuituista eli se sisältää yli 6 g kuitua 100 grammassa ja kurkuman ansiosta tämä tumma makaroni on kauniin keltaista.

Vihanneksilla, esim. paprikoilla, saat lisää raikasta väriä ruokaan.

Ainekset 3-4:lle annosta

1
rkl
öljyä
2-3
sipulia renkaina
(4-6
valkosipulinkynttä hienonnettuna)
2
porkkanaa ohuina viipaleina
1
tl
kalafondia
1
tl
currya tai currytahnaa
1
tl
viherpippuria
(1
tl
juustokuminaa eli jeeraa)
dl
kevytruokakermaa
1
punainen paprika suikaleina
1
tl
rakuunaa
300
g
savusiikaa tai muuta savukalaa perattuna
Lisäksi:

Ohje

  1. Kuullota sipulit ja porkkanat pannulla ja lisää muita aineksia pannulle ohjeen järjestyksessä, anna kiehahtaa ja kypsyä sen ajan kun keität makaronit kypsäksi.

  2. Lisää paprika, rakuuna ja savukala vasta ihan lopussa kuumentumaan. Voit sekoittaa kastikkeen juuri keitettyjen ja valutettujen Keltainen Sydän Makaronien joukkoon tai tarjoilla kastikkeen ja makaronit erikseen.

VINKKI: Savukalan voi vaihtaa esim. savunmakuisiin leikkeleisiin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.