Sydänpasta savukalalla

Sydänpasta savukalalla

Savukalasta ja pastasta valmistat kätevästi ruokaa. Keltainen Sydän Makaroni on runsaskuituista eli se sisältää yli 6 g kuitua 100 grammassa, mutta kurkuman ansiosta se on kauniin keltaista. Vihanneksilla, esim. paprikoilla, saat lisää raikasta väriä ruokaan.

3-4:lle
1rklöljyä
2-3 sipulia renkaina
(4-6valkosipulinkynttä hienonnettuna)
2porkkanaa ohuina viipaleina
1tlkalafondia
1tlcurrya tai currytahnaa
1tlviherpippuria
(1tljuustokuminaa eli jeeraa)
dlkevytruokakermaa
1punainen paprika suikaleina
1tlrakuunaa
300gsavusiikaa tai muuta savukalaa perattuna
Lisäksi:
250gMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia

Valmistusohje

Kuullota sipulit ja porkkanat pannulla ja lisää muita aineksia pannulle ohjeen järjestyksessä, anna kiehahtaa ja kypsyä sen ajan kun keität makaronit kypsäksi. Lisää paprika, rakuuna ja savukala vasta ihan lopussa kuumentumaan. Voit sekoittaa kastikkeen juuri keitettyjen ja valutettujen Keltainen Sydän Makaronien joukkoon tai tarjoilla kastikkeen ja makaronit erikseen.

VINKKI: Savukalan voi vaihtaa esim. savun makuisiin leikkeleisiin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)