Marjapiirakka tattarilla

Myllyn Paras

Tattaristakin voi leipoa marjapiirakkaa, valmistaminen on
yllättävän helppoa.

Tattari on maistuvaa marjapiirakassa ja hyvää
makuvaihtelua.

Marjapiirakka maistuu parhaalta jäätelön tai vaahdotetun
vaniljakastikkeen kanssa.

piirakkavuoallinen
100glaktoositonta margariinia tai voita
1dlsokeria
2munaa
2dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
1tlleivinjauhetta
Päälle:
dlmarjoja, esim. puolukoita
Muruseos:
50gvoita tai margariinia sulatettuna
1dlsokeria
1dlkookoshiutaleita
1dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
tai Tattarihiutaleita

Valmistusohje

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat
yksitellen vatkaten ja lopuksi tattarijauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu.
Levitä taikina tasaiseksi isolle pyöreälle voidellulle piirakkavuoalle. Lisää
päälle marjat. Sekoita muut täytteen aineet murumaiseksi seokseksi ja ripottele
marjojen päälle. Paista 175-asteessa n. 30 min.

Katso myös perinteinen marjapiirakka jogurttitäytteellä ja samalta sivulta löytyvät muut herkulliset marjapiirakoiden reseptit.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (5)

Tosi hyvää.
Kävisköhän tähän raparperi?
Myös raparperia voi käyttää. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.
Tällä ohjeella tule tosi hyvä keliaakikon marjapirakka. Säilyy jääkaapissa ainakin pari viikkoa - ellei tule sitä ennen syödyksi. Täytteeksi käy myös puolukkasurvos.
Hyvä