Manna-ananasvaahto

Myllyn Paras
4-8:lle
5dlvettä
1dlMyllyn Paras Mannasuurimoita
½dlsokeria
1dlrusinoita
2tlkananasmurskaa (n. 400 g)
2tlvaniljasokeria
2dlkuohukermaa

Valmistusohje

Kiehauta vesi, vispilöi sekaan ripotellen mannasuurimot, rusinat ja sokeri. Keitä n. 5 min koko ajan hämmentäen. Lisää ananasmurska ja anna hautua 10 min. Jäähdytä hyvin ja vatkaa voimakkaasti vaahdoksi (sähkövatkaimella). Vatkaa kerma vaahdoksi erikseen, mausta vaniljasokerilla ja yhdistä vaahdot. Tarjoile kylmänä jälkiruuaksi tai väli- tai iltapalaksi.

Halutessasi kevyemmän tai maidottoman vaihtoehdon, jätä kerma pois.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Hyvää, varsinkin kun korvaa ananasmehulla osan vedestä. Ananaspalat eivät tässä oikein toimi, eivät luovuta makua tarpeeksi.
Ananasmurska antaa enemmän makua tasaisemmin vaahtoon. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Hyvä resepti
Käytin ananaksen tilalle persikoita ja lopputulos oli näinkin erittäin herkullinen.
Herkullista.Ananas sopi hyvin jälkiruokaan.
tosi hyvää