Manna-ananasvaahto

35 min, josta valmisteluaika 15 min
4-8:lle
5 | dl | vettä |
1 | dl | Myllyn Paras Mannasuurimoita |
½ | dl | sokeria |
1 | dl | rusinoita |
2 | tlk | ananasmurskaa (n. 400 g) |
2 | tl | vaniljasokeria |
2 | dl | kuohukermaa |
Valmistusohje
-
Kiehauta vesi, vispilöi sekaan ripotellen mannasuurimot, rusinat ja sokeri. Keitä n. 5 min koko ajan hämmentäen. Lisää ananasmurska ja anna hautua 10 min.
-
Jäähdytä hyvin ja vatkaa voimakkaasti vaahdoksi (sähkövatkaimella). Vatkaa kerma vaahdoksi erikseen, mausta vaniljasokerilla ja yhdistä vaahdot.
-
Tarjoile kylmänä jälkiruuaksi tai väli- tai iltapalaksi. Halutessasi kevyemmän tai maidottoman vaihtoehdon, jätä kerma pois.
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (6)
Hyvää, varsinkin kun korvaa ananasmehulla osan vedestä. Ananaspalat eivät tässä oikein toimi, eivät luovuta makua tarpeeksi.
Hyvä resepti
Käytin ananaksen tilalle persikoita ja lopputulos oli näinkin erittäin herkullinen.
Herkullista.Ananas sopi hyvin jälkiruokaan.
tosi hyvää
Kommentoi reseptiä