Puolukka-mannavaahto

Puolukka-mannavaahto

Voit valmistaa tätä herkkua jääkaappiin tai syödä sitä myös aamu-, väli- tai iltapalaksi.

Puolukka-mannavaahto onnistuu mannasuurimoilla tai kuitupitoisemmilla kauramannasuurimoilla.

Puolukoiden tilalla voit käyttää vadelmia tai muita marjoja.

6-8:lle
7dlmaitoa tai kookosmaitoa
1dlMyllyn Paras Mannasuurimoita
tai Kauramannasuurimoita
3dlvaahtoutuvaa vanhan ajan vaniljakastiketta
dlsokeria)
2tlvaniljasokeria
4-6dlpuolukoita
1dlkookoshiutaleita
Koristeeksi:
puolukoita, mintunlehtiä

Valmistusohje

Keitä mannapuuro
pakkauksen ohjeen mukaan, kypsymisaika 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi, mausta se tarvittaessa
sokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää vaahdon sekaan keitetty jäähtynyt mannapuuro
ja puolukat sekä kookoshiutaleet. Halutessasi voit korvata kookoshiutaleet mantelilastuilla.

Tarjoile kylmänä jälkiruoaksi tai väli- tai
iltapalaksi.

VINKKI: Voit kokeilla myös muilla marjoilla, esim.
karpaloilla, karhunvatuilla tai herukoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)