Mangoriisi

Mangoriisi
5-6:lle
4dlvettä
dlMyllyn Paras Puuroriisiä
4dlkookosmaitoa
2rklsokeria
1tlvaniljasokeria
Päälle:
mangososetta tai -hilloa tai -marmeladia (myös appelsiini sopii mangon tilalle)

Valmistusohje

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää riisi ja anna kiehua noin 5 min. Lisää kookosmaito ja hauduta puuro miedolla lämmöllä kypsäksi noin 40 min. Mausta lopuksi sokerilla. Jaa puuro vedellä kasteltuihin annosvuokiin; jos et omista muotteja, käytä viili- tai raejuustotölkkejä muotteina. Anna puuron jäähtyä vuoissa. Kumoa vuoat jäähtyneenä, levitä lusikalla päälle mangososetta, -hilloa tai -marmeladia.

VINKKI: Kokeile appelsiinia mangon tilalle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Onpas herkullisen näköistä! :)
Kokeilimme kotitalouden tunnilla tätä jälkiruokaa. Oli niin hyvää, että olen tehnyt sitä usein myös kotona. Jos tykkää kookoksesta niin tämä on suorastaan taivaallisen makuista.
Todella hyvää! Suosittelen
iha sairaan hyvä resepti tulee mieleen kaukomatkat