Maistuva pasta frittata

20 min, josta valmisteluaika 10 min
- Frittata onnistuu mainiosti kesällä wokki- tai muurikkapannussa.
- Joukkoon voi lisätä itse pyydystettyjä kaloja.
4:lle
3 | dl | Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia |
tai Pestopastaa | ||
tai Keltainen Sydän Makaronia | ||
1 | punasipuli | |
n.300 | g | suikaloitua lohta tai muuta kalaa |
1 | tl | currytahnaa tai punaista pestoa |
½ - 1 | tl | mineraalisuolaa (mikäli kala suolatonta) |
½ | tl | rouhittua mustapippuria |
2 | paprikaa, punainen ja vihreä | |
5 | munaa | |
3 | dl | rasvatonta maitoa tai kalalientä |
½ - 1 | dl | raastettua parmesaania |
Valmistusohje
-
Keitä makaronit kiehuvassa vedessä "al dente" pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä huuhtoen kylmällä vedellä. Kypsennä isolla teflonpannulla sipuli- ja kalasuikaleet ja mausta. Lisää joukkoon kuutioidut paprikat ja valutetut makaronit.
-
Sekoita muna, maito tai kalaliemi sekä parmesaaniraaste keskenään. Kaada munaseos pannuun ja vedä munamassaa varovasti puuhaarukalla pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin, kunnes munakasseos hyytyy. Anna hyytyä hiljalleen kannen alla liedellä. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.
VINKKI: Kokeile kalan tilalla kanaa tai kasviksia.
Kommentoi reseptiä