Maistuva pasta frittata

Maistuva pasta frittata

Frittata on munakkaan tyyppinen kätevä arkiruoka, joka on helppo ja nopea valmistaa. Frittataan sopivat monenlaiset täytteet. Frittata sopii muun muassa illanistujaisiin tai nopeaksi vierasvaraksi, sillä sopivia aineksia löytyy aina kaapista. Onnistuu mainiosti kesällä wokki- tai muurikkapannussa. Joukkoon voi lisätä itse pyydystettyjä kaloja.

4:lle
3dlMyllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa
tai Pestopastaa
tai Keltainen Sydän Makaronia
1punasipuli
n.300gsuikaloitua lohta tai muuta kalaa
1tlcurrytahnaa tai punaista pestoa
½ - 1tlmineraalisuolaa (mikäli kala suolatonta)
½tlrouhittua mustapippuria
2paprikaa, punainen ja vihreä
5munaa
3dlrasvatonta maitoa tai kalalientä
½ - 1dlraastettua parmesaania

Valmistusohje

Keitä makaronit kiehuvassa vedessä "al dente" pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä huuhtoen kylmällä vedellä. Kypsennä isolla teflonpannulla sipuli- ja kalasuikaleet ja mausta. Lisää joukkoon kuutioidut paprikat ja valutetut makaronit. Sekoita muna, maito tai kalaliemi sekä parmesaaniraaste keskenään. Kaada munaseos pannuun ja vedä munamassaa varovasti puuhaarukalla pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin, kunnes munakasseos hyytyy. Anna hyytyä hiljalleen kannen alla liedellä. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

VINKKI: Kokeile kalan tilalla kanaa tai kasviksia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Helppo ja hyvää :-). Suosittelen. Aion tehdä uudemman kerrankin.