Ainekset annosta
Ohje
- 
Pilko punasipuli, valkosipuli ja rosmariini hyvin pieneksi. Laita kulhoon, mausta suolalla ja pippurilla ja lisää punaviini. Marinoi lampaankyljyksiä 4-5 minuuttia punaviinimarinadissa. Nosta kyljykset marinadista niin, että mausteet jäävät kyljysten pintaan, mausta vielä suolalla ja pippurilla. 
- 
Kieräytä kyljykset ensin suolalla ja pippurilla maustetuissa vehnäjauhoissa ja sitten korppujauhoissa. Tiivistä jauhot kyljysten pintaan käsin painellen. Marinadin mausteiden on tarkoitus jäädä jauhokerroksen ja lihan väliin. 
- 
Lorauta pannulle oliiviöljyä ja nokare voita ja jos haluat läpikypsät kyljykset aseta kyljykset kylmälle pannulle ja kypsennä pikkuhiljaa kullanruskeiksi. Jos haluat lihan roséena kypsennä kyljykset kuumalla pannulla. 
- 
Perkaa kokonaisista vihreistä pavuista kova pää pois ja keitä pavut vähässä suolalla maustetussa vedessä al denteksi n. 2-3 min. Mausta vinaigrettella, jossa 1 rkl viinietikkaa ja 3 rkl öljyä sekä ripaus suolaa ja mustaa pippuria, ehkä valkosipuliakin. 
- 
Asettele pavut pesäksi lautaselle ja kyljykset päälle. Täydennä sitruunaviipaleilla ja parmesaanilastuilla. 
 
   
   
   
   
   
   
         
         
         
        
Kommentteja ja keskustelua