Ainekset 4:lle annosta

n.300
g
pala lämminsavukirjolohta
1-2
sipulia tai 1 pss pakastesipulikuutioita
1
kesäkurpitsa
1
rkl
öljyä
vähän musta- tai valkopippuria myllystä
2
dl
ruokakermaa tai vastaavaa
1
tilli-, persilja- tai ruohosipuliruukku

Ohje

  1. Laita pastavesi kiehumaan. Kuullota ensin hienonnetut sipulit öljyssä paistokasarissa. Lisää kuutioitu kesäkurpitsa ja kuullota sitä vain hetki. Kesäkurpitsa on parhaimmillaan rapeana. Tarkista pastan kypsymisaika pussista ja kaada pasta kiehumaan.

  2. Mausta sipulit ja kesäkurpitsa musta- tai valkopippurilla ja lisää joukkoon ruokakerma ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä muutama minuutti. Lisää kastikkeen joukkoon savukalakuutiot ja hienonnettu tilli ja kääntele varovasti. Kuumenna mutta älä keitä enää. Tarkista maku. Voit käyttää myös pakastettua tai kuivattua tilliä.

  3. Valuta pasta ja kumoa se isoon laakeaan kulhoon. Kaada kastike pastan päälle ja tarjoa heti.

VINKKI: Etu- tai jälkiruoaksi maistuu raikas appelsiini.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.