Lämminsavulohipasta

Myllyn Paras
4:lle
n.300gpala lämminsavukirjolohta
1-2sipulia tai 1 pss pakastesipulikuutioita
1kesäkurpitsa
1rklöljyä
vähän musta- tai valkopippuria myllystä
2dlruokakermaa tai vastaavaa
1tilli-, persilja- tai ruohosipuliruukku
n.300gMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia

Valmistusohje

Laita pastavesi kiehumaan. Kuullota ensin hienonnetut
sipulit öljyssä paistokasarissa. Lisää kuutioitu kesäkurpitsa ja kuullota sitä
vain hetki. Kesäkurpitsa on parhaimmillaan rapeana. Tarkista pastan kypsymisaika
pussista ja kaada pasta kiehumaan.

Mausta sipulit ja kesäkurpitsa musta- tai valkopippurilla
ja lisää joukkoon ruokakerma ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä muutama minuutti.

Lisää kastikkeen joukkoon savukalakuutiot ja hienonnettu
tilli ja kääntele varovasti. Kuumenna mutta älä keitä enää. Tarkista maku. Voit
käyttää myös pakastettua tai kuivattua tilliä.

Valuta pasta ja kumoa se isoon laakeaan kulhoon. Kaada
kastike pastan päälle ja tarjoa heti.

VINKKI: Etu- tai jälkiruoaksi maistuu raikas appelsiini.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Really good!!! I`m gonna make it sometimes again.
ihana, helppo ja koko perheen suosikki