• Kätevä perusohje vaalealle kastikkeelle, joka tehdään pikaisesti maissijauhoilla.

Ainekset noin 4:lle annosta

1
rkl
voita ja/tai ruokaöljyä
1
sipuli tai 100 g pakastesipulikuutioita
1
tl
viherpippuria
1
tl
currya
dl
kevytruokakermaa tai kermavalmistetta
n.2
rkl
maissijauhoa
n.300
g
katkarapuja, äyriäisiä, savulohifileesuikaleita tms.
100
g
juustoraastetta (esim. Polar)
suolaa
Lisäksi:

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä. Lisää viherpippuri, curry ja kerma. Anna kiehahtaa. Lisää joukkoon maissijauho suurusteeksi. Lisää katkaravut, äyriäiset tai savulohisuikaleet sekä juustoraaste.
  2. Sekoita, kunnes juusto sulaa kastikkeeseen. Suurusteen määrään vaikuttaa se, paljonko katkaravuista irtoaa nestettä. Tarkista sopiva suolaisuus.
  3. Tarjoile juuri keitetyn Myllyn Paras pastan kanssa.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.