Sportti lohispagetti

Sportti lohispagetti

Täysjyväspagetilla saat maittavan ruoan nopeasti.  Raikas sitruunainen kastike on vain hetken kuumennettava kastike pastalle.  Terveysmessuilla 2011 tämän teki Lorenz Backman. 

Katso video ohjeen alta, kuinka Sportti Lohispagetti valmistettiin Terveysmessuilla 2011 Oivallusten Keittiössä.

4:lle
350gMyllyn Paras Sportti Täysjyväspagettia
2sitruunan mehu ja keltaiset kuoret
1dloliiviöljyä
2-3sipulia varsineen
1fenkoli
½tlmineraalisuolaa
½tlsitruunapippuria
1basilikaruukku
300gkylmäsavulohta tai muuta savukalaa
200gkatkarapuja (sulatettuja ja valutettuja)
1dlparmesaanijuustoraastetta

Valmistusohje

Keitä spagetit pakkauksen ohjeen mukaan "al dente". Valmista sillä aikaa kastike. Pese sitruunat hyvin ja raasta keltainen kuoriosa talteen. Puolita sitruunat ja purista niistä mehut kulhoon, ota siemenet pois. Lisää mehun joukkoon kuoriraaste. Kaada oliiviöljy sitruunamehun joukkoon.  Paista kasarissa kevyesti sipuli- ja fenkolipalat, mausta. Lisää joukkoon lohipalat ja katkaravut. Älä paista enempää. Lisää mukaan sitrusöljy ja parmesaaniraaste. Sekoita kastike juuri keitettyyn ja valutettuun pastaan.

VINKKI: Voit tehdä saman ruoan myös tonnikalalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)