Saved from Myllynparas.fi Site 13.8.2022 Kinkkusarvet Kinkkusarvet Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 20 min Kokonaisaika 35 min laktoositon R
Ainekset 8:lle annosta 1 pkt Myllyn Paras Pyöreä Pizzataikina 320 g 2 rkl tomaattisosetta 100 g kuutioitua kinkkua 50 g sinihomejuustoa 100 g juustoraastetta oreganoa Voiteluun ja pinnalle: kananmuna juustoraastetta Ohje 1. Anna pizzataikinan sulaa noin 30 minuuttia. 2. Kauli pohjaa hieman suuremmaksi, kuitenkin niin, että taikinan pyöreä muoto säilyisi. 3. Jaa taikina kahdeksaksi kolmion muotoiseksi sektoriksi. 4. Levitä kolmion leveämpään päähän tomaattisosetta, kinkkua, oreganoa ja juustoa. 5. Kääri kolmiot rullalle aloittaen leveämmästä päästä. 6. Nosta sarvet pellille ja voitele kananmunalla. 7. Ripottele lopuksi päälle juustoa. 8. Paista sarvet 225 °C, n 15 minuuttia. Resepti: Myllyn Paras Oy
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Dipattavat kierteet Kuva Pizzapuustit Kuva Tonnikalapasteijat Pikkusuolaiset: Katso kaikki reseptit
Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Ranskalainen tomaattipiirakka Lehtevä kinkkupiirakka Tonnikalapasta Pienet korvapuustit kermatoffeella
Kommentteja ja keskustelua