Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti. Levitä pohjalle purjosipulirenkaat sekä kinkku- ja paprikakuutiot.
Sekoita juustoraaste, munat, ranskankerma ja mausteet kulhossa ja kaada seos täytteiden päälle.
Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 25-35 min kauniin väriseksi. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.
VINKKI: Tämä piirakka onnistuu myös jauhelihalla, lisää tällöin 1 tl suolaa. Kokeile myös Myllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikinalla, niin saat rukiisen pohjan.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy
Vinkit
Kokeile myös klassista kinkkupiirakkaa, johon voi mainiosti käyttää esimerkiksi joulukinkun tähteet!