Lehtevä kinkkupiirakka

Lehtevä kinkkupiirakka
35 min, josta valmisteluaika 10 min
  • Lehtevä kinkkupiirakka on helppotekoinen herkku niin arkeen kuin juhlahetkeenkin.

  • Myllyn Paras Lehtevät Kaurataikinalevyt sopivan niin annospalojen kuin isommankin piiraan valmistukseen.

  • Täytteissä voit käyttää mielikuvitustasi tai käyttää mitä jääkaapista löytyy.

1pktMyllyn Paras Lehtevä Kaurataikinaa (500 g)
2-3rklpunaista tai vihreää pestokastiketta
200-250gpalvikinkkua
n. 10miniluumu- tai kirsikkatomaattia
dlkuohu- tai ruokakermaa
3kananmunaa
150-200gjuustoraastetta
ripaus suolaa
(persiljaa)

Valmistusohje

  1. Ota Lehtevät kaurataikinalevyt sulamaan noin tunti ennen paistamista.

  2. Vuoraa suorakaiteen mallinen reunallinen uunivuoka leivinpaperilla ja laita kaurataikinalevyt vieretysten vuokaan.

  3. Levitä pinnalle punainen tai vihreä pestokastike.

  4. Paloittele palvinkinkku kuutioiksi tai suikaleiksi ja ripottele päälle.

  5. Puolita miniluumu- tai kirsikkatomaatit ja levitä pinnalle.

  6. Sekoita kerma ja kananmunat keskenään. Lisää juustoraaste ja ripaus suolaa. Lisää joukkoon halutessasi hienonnettua persiljaa. Kaada seos vuokaan ja kypsennä 200 asteessa, kunnes pinta on jähmettynyt ja saanut hieman väriä. Tarjoa mielellään hieman lämpimänä.

Resepti:
Hellapoliisi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)