Kiharat tuoretomaattikastikkeessa

Myllyn Paras
2:lle
150-200g
Kastike:
1pieni sipuli
2tlrypsi- tai oliiviöljyä
5-6kypsää tomaattia
ripaus suolaa
ripaus sokeria
mustapippuria
basilikaa
pastan keitinvettä
Pinnalle:
voimakkaan makuista juustoraastetta

Valmistusohje

Silppua sipuli ja nosta se kulhoon, lorauta sekaan öljy ja
pehmitä mikrossa vajaa minuutti. Kaada sipulit sekoituskannuun tai
monitoimikoneen kulhoon. Lisää lohkotut tomaatit (poista kanta), ripaus suolaa
ja sokeria sekä mustapippuria myllystä. Soseuta hienoksi ja tasaiseksi. Tarkista
maku ja lisää kastikkeen joukkoon tilkka kuumaa pastan keitinvettä.

Valuta pasta hyvin, jaa kahdelle lautaselle ja lusikoi päälle kastike. Ripottele pinnalle basilikanlehtiä ja juustoraastetta.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)