Ainekset 4:lle annosta

1
dl
raejuustoa (pienirakeista ei kovin ryynimäistä)
2
rkl
parmesaanijuustoraastetta
2-4
rkl
oliivi- ja/tai aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
2-3
rkl
pestokastiketta
8-12
aurinkokuivattua tomaattia
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita sillä aikaa raejuusto ja parmesaanijuustoraaste keskenään. Valuta tomaatit talouspaperin päällä ja suikaloi ne.
  2. Kaada pastasta vesi pois, jätä ne kattilaan ja sekoita joukkoon juustot, puolet aurinkokuivatuista tomaattisuikaleista, pestokastike sekä öljy. Mausta suolaripauksella ja mustapippurilla ja sekoita hyvin.
  3. Jaa lautasille tai kaada lämmitettyyn pastakulhoon. Ripottele pinnalle loput aurinkokuivatut tomaattisuikaleet. Tarjoa heti.
Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.