Pastaa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja juustoa

Myllyn Paras
4:lle
300-350gMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia
1dlraejuustoa (pienirakeista ei kovin ryynimäistä)
2rklparmesaanijuustoraastetta
2-4rkloliivi- ja/tai aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
2-3rklpestokastiketta
8-12aurinkokuivattua tomaattia
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita sillä aikaa raejuusto ja parmesaanijuustoraaste keskenään. Valuta tomaatit talouspaperin päällä ja suikaloi ne. Kaada pastasta vesi pois, jätä ne kattilaan ja sekoita joukkoon juustot, puolet aurinkokuivatuista tomaattisuikaleista, pestokastike sekä öljy. Mausta suolaripauksella ja mustapippurilla ja sekoita hyvin. Jaa lautasille tai kaada lämmitettyyn pastakulhoon. Ripottele pinnalle loput aurinkokuivatut tomaattisuikaleet. Tarjoa heti.

VINKKI: Alkuruoaksi maistuvat porkkanasuikaleet ja jälkiruoaksi lohkotut uuniomenat. Ripottele omenoiden pinnalle valmista Tosca Mantelikuorrutusta niin saat vähän erilaisen maun.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Sairaan hyvää!
Pastan suurkuluttajana voin sanoa, että olipas helmi löytö tämä resepti... :)