Kauramannapannukakku ahvenanmaan tyyliin

Kauramannapannukakku Ahvenanmaan tyyliin
uunipellillinen
Puuro:
1,4lmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
2dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita
Lisäksi taikinaan:
4munaa
2dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
¾dlsokeria
(1dlrusinoita)
½tlsuolaa
tlkardemummaa
tlvanilliinisokeria

Valmistusohje

Valmista löysähkö kauramannapuuro pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita vähän jäähtyneeseen kauramannapuuroon muut pannukakun aineet. Kaada seos uunipellille voidellulle leivinpaperille ja paista 225-asteisessa uunissa n. ½ tuntia kauniin väriseksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Resepti on todella herkullinen ja maukas!!