Jos olet kiireinen, käytä pohjana valmista Myllyn Paras Kauramurotaikinaa (400 g). 

Ainekset piirakkavuoka, halkaisija n. 28 cm, noin 10 annosta

1
dl
sokeria
1
tl
leivinjauhetta
1
tl
vaniljasokeria
1
dl
juoksevaa margariinia (n. 100 g)
1
muna
dl
kookosmaitoa
Päälle:
3-4
dl
karpaloita, puolukoita tai punaherukoita (200 g)
Muruseos:
½
dl
juoksevaa margariinia tai margariini- tai voisulaa (50 g)
½
dl
sokeria
1
dl
kookoshiutaleita

Ohje

  1. Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet. Levitä taikina voidellulle kauramannalla leivitetylle piirakkavuoalle. Levitä marjat piirakalle tasaiseksi kerrokseksi ja sen päälle muruseos (sekoita muut muruseoksen aineet rasvasulan joukkoon).

  2. Paista 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla puolisen tuntia. Tarjoile kookosmaidosta tehdyn vaniljakiisselin tai jäätelön kanssa.

VINKKI! Karpalon ystävät ihastuvat varmasti myös karpalo-juustokakkuun!

 

 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.