Kinuski-karpalocannellonit

50 min, josta valmisteluaika 20 min
- Kinuski-karpalot ovat jälkiruokaklassikko. Tässä karpalot ja kinuskikastike on yhdistetty cannelloneihin, jolloin saadaan ihan uudenlainen jälkiruoka.
- Karpaloiden tilalla voi mainiosti käyttää puolukoita, lakkoja tai herukoita.
- Kun pakastin on täynnä marjoja, tämä jälkiruoka on helppo ja juhlava tapa keventää pakastinta.
- Katso, että kastikkeita ja nestettä on vuoassa niin paljon, että ne peittävät pastaputket, jolloin ne kypsyvät kokonaan.
- Katso valmistusvideo, jossa esiintyvät Arja Elina Laine ja Huomenta Suomen Eva Kela.
4:lle jälkiruoaksi (12 putkea eli 3 putkea / annos)
½ | pkt | Myllyn Paras Cannelloneja (125 g) |
Täyte: | ||
5 | dl | karpaloita, puolukoita tai herukoita (jäisinä) |
Päälle: | ||
2 | dl | kinuskikastiketta |
2-3 | dl | vaniljakastiketta |
n. 2 | dl | maitoa |
Valmistusohje
- Täytä cannelloni-putket jäisillä marjoilla ja aseta täydet marjaputket voideltuun pienehköön uunivuokaan (n. 15 x 20 cm uunivuoka) kahdeksi kerrokseksi sitä mukaa, kun täytät ne.
- Kaada putkien päälle kinuskikastiketta ja vaniljakastiketta sekä maitoa niin, että putket ovat nesteen peitossa. Paista 225-asteisen uunin alatasolla n. 30 min, kunnes ruoka on pinnaltaan kauniin keltainen. Anna ruuan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
VINKKI: Voit käyttää vähemmän marjoja ja käyttää osaksi hedelmäkuutioita, esim. omenakuutioita.
Kommentoi reseptiä