Kinuski-karpalo cannellonit

Kinuski-karpalo cannellonit
  • Kinuski-karpalot ovat jälkiruoklassikko. Tässä karpalot ja kinuskikastike on yhdistetty cannelloneihin, jolloin saadaan ihan uudenlainen jälkiruoka.
  • Karpaloiden tilalla voi mainiosti käyttää puolukoita, lakkoja tai herukoita.
  • Kun pakastin on täynnä marjoja, tämä jälkiruoka on helppo ja juhlava tapa keventää pakastinta.
  • Katso, että kastikkeita ja nestettä on vuoassa niin paljon, että putket peittyvät kokonaan, jolloin ne kypsyvät kokonaan.
  • Katso valmistusvideo, jossa esiintyvät Arja Elina Laine ja Huomenta Suomen Eva Kela.
4:lle jälkiruoaksi (12 putkea eli 3 putkea / annos)
½pktMyllyn Paras Cannelloneja (125 g)
Täyte:
5dlkarpaloita, puolukoita tai herukoita (jäisinä)
Päälle:
2dlkinuskikastiketta
2-3dlvaniljakastiketta
n. 2dlmaitoa

Valmistusohje

Täytä cannelloni-putket jäisillä marjoilla ja aseta täydet marjaputket voideltuun pienehköön uunivuokaan (n. 15 x 20 cm uunivuoka) kahdeksi kerrokseksi sitä mukaa, kun täytät ne.

Kaada putkien päälle kinuskikastiketta ja vaniljakastiketta sekä maitoa niin, että putket ovat nesteen peitossa. Paista 225-asteisen uunin alatasolla n. 30 min, kunnes ruoka on pinnaltaan kauniin keltainen. Anna ruuan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

VINKKI: Voit käyttää vähemmän marjoja ja käyttää osaksi hedelmäkuutioita, esim. omenakuutioita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)