Karpalo- tai Puolukkapiparit

Karpalo- tai Puolukkapiparit

Joulupiparien leivonta on kätevää pakaste-piparitaikinoista.  Sekoita makeaan piparitaikinaan hapanta kuivattua marjaa – makea ja hapan maku toimivat hyvin yhdessä. Saat herkullisen tuoksun ja maun kotiisi!  Perinteinen Piparkakkutaikina on voilla leivottua ja Laktoositon Piparitaikina sopii laktoosittomaan ruokavalioon.

Katso video ohjeen alta, kuinka näitä pipareita valmistetaan.

noin 30 kpl

Valmistusohje

Levitä taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön n. 45 min ajaksi. Sekoita kuivatut marjat ja taikina käsin tasaisesti. Kaaviloi taikina ohueksi levyksi ja ota muotilla pipareita, esim. sydämiä tai tähtiä. Asettele ne väljästi leivinpaperille uunipellille.  Paista 200-asteisen uunin keskiosassa n. 5 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)