Kantarelli-paprikamuffinit

Kantarelli-paprikamuffinit
noin 20 kpl
4dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2tlleivinjauhetta
½tlpaprikajauhetta
1tlyrttisuolaa
2tlrakuunaa
200gpaistettuja kantarelleja
100gpaprikaa pieninä kuutioina
100gkantarellituorejuustoa
2dlranskankermaa
2munaa
½dlvoisulaa tai pullomargariinia

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet sekaan. Lusikoi taikina muffinivuokiin tai muffinipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Sipulia kannattaa lisätä aina, ja esim. juustoraastetta. Antaa enemmän luonnetta kuin pelkkä tuore-/sulatejuusto.
sieniä voisi laittaa enemmänkin. Ja maustetun tuorejuuston tilalle vaikka kevyttä olympiaa!