Tämä salaatti on ruokaisa pastasalaatti urheilijalle.

Makupastoja käytettäessä saa kätevästi makua pastasalaattiin.

Katso video ohjeen alta, kuinka Kanapastasalaatti Avokadokastikkeella valmistettiin Terveysmessuilla 2011 Oivallusten Keittiössä Ansku Bergströmin kanssa. 

Ainekset noin 6 annosta annosta

n.300
g
marinoimattomia broilerin fileepaloja
currytahnaa
2
sipulia varsineen tai 15 cm purjoa
1
avokado
1
keltainen paprika
1
fenkoli
½
kukkakaali
Kastike:
3
rkl
guacamolea
½
dl
avokadoöljyä
1
sitruunan mehu
½
tl
yrttisuolaa

Ohje

  1. Keitä pastaa kiehuvassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan "al dente". Sekoita sillä aikaa salaatinkastikkeen ainekset. Huuhdo keitetty pasta kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.

  2. Laita pasta salaattikulhoon ja kaada päälle kastike, anna pastan marinoitua sen aikaa, kun valmistelet loput ainekset.

  3. Paista pienet kanapalat ja mausta currytahnalla. Suikaloi sipuli, pilko avokado ja valele sitruunalla, jotta se ei tummu. Kuutioi paprika, fenkoli ja kukkakaali. Lisää aineet marinoituneen pastan joukkoon.

VINKKI: Samalla ohjeella voit valmistaa lohisalaatin, korvaa tällöin broileri lohella ja currytahna pestolla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.