Kanapastasalaatti Avokadokastikkeella

Kanapastasalaatti Avokadokastikkeella

Tämä salaatti on ruokaisa pastasalaatti urheilijalle. Voit kokeilla myös tomaatti-chili-makupastaa. Makupastoja käytettäessä saa kätevästi makua pastasalaattiin. Tee pienemmälle porukalle vain puoli annosta.

Katso video ohjeen alta, kuinka Kanapastasalaatti Avokadokastikkeella valmistettiin Terveysmessuilla 2011 Oivallusten Keittiössä Ansku Bergströmin kanssa. 

noin 6 annosta
5dlMyllyn Paras Pestopastaa
n.300gmarinoimattomia broilerin fileepaloja
currytahnaa
2sipulia varsineen tai 15 cm purjoa
1avokado
1keltainen paprika
1fenkoli
½kukkakaali
Kastike:
3rklguacamolea
½dlavokadoöljyä
1sitruunan mehu
½tlyrttisuolaa

Valmistusohje

Keitä pastaa kiehuvassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan "al dente".  Sekoita sillä aikaa salaatinkastikkeen ainekset. Huuhdo keitetty pasta kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Laita pasta salaattikulhoon ja kaada päälle kastike, anna pastan marinoitua sen aikaa, kun valmistelet loput ainekset. Paista pienet kanapalat ja mausta currytahnalla. Suikaloi sipuli, pilko avokado ja valele sitruunalla, jotta se ei tummu. Kuutioi paprika, fenkoli ja kukkakaali. Lisää aineet marinoituneen pastan joukkoon.

VINKKI: Samalla ohjeella voit valmistaa lohisalaatin, korvaa tällöin broileri lohella ja currytahna pestolla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)