Käyttöohje

Kuumennetetaan vesi kiehuvaksi, lisätään makaronit. Sekoitetaan kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään 6-9 min, valutetaan lävikössä. Mikäli makaronia käytetään laatikoihin ja paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, DURUMVEHNÄJAUHO, vesi ja pestomauste (basilika, valkosipuli, sokeri, peruna, suola, auringonkukkaöljy).

VETEMJÖL, DURUMVETEMJÖL, vatten och pestokrydda (basilika, vitlök, socker, potatis, salt, solrosolja).

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(80 g)
DI﹡
energia1431 kJ1145 kJ14 %﹡
energia342 kcal274 kcal14 %﹡
Rasva1.7 g1.4 g2 %﹡
josta tyydyttynyttä0.4 g0.3 g2 %﹡
hiilihydraatit67 g53 g20 %﹡
josta sokereita3.8 g3.1 g3 %﹡
ravintokuitu4.7 g3.7 g
proteiini12 g10 g20 %﹡
suola1 g0.873 g15 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Polypropeenia, pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).