Kanasalaatti Kuitupastalla

Kanasalaatti Kuitupastalla

Kun keität pastaa salaattiin, jätä se hyvin "al dente" eli hieman perusohjetta lyhyempi keittoaika riittää. Kuviopastat sopivat hyvin salaatteihin, esim. lapsiperheille Eläinmakaronia tai tytöille/rakkaille Sydän Makaronia, naisille Kukka Makaronia jne. Salaatin voi valmistaa ajoissa jääkaappiin maustumaan, mutta mikäli siihen tulee salaatinlehtiä, lisää ne vasta lopuksi (muuten vettyvät ikävän näköisiksi). Katso valmistusvideo tästä.

4-6:lle
3dlMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
tai Keltainen Kukka Makaronia
tai Tomaatti-Chilipastaa
vettä
suolaa
200gpaistettua kanafileetä paloina
75gpurjosipulia
1avokado tai 1 dl kapriksia
2tomaattia
2sellerinvartta
(1dlcashew-pähkinöitä)
1rucolaruukku
Kastike:
dllimemehua
dlavokadoöljyä
dlsinappia
dljuoksevaa hunajaa
rklcurrytahnaa
tljauhettua roseepippuria

Valmistusohje

Laita makaronit kypsymään kiehuvaan suolalla maustettuun veteen ja anna niiden kiehua 6 min välillä sekoittaen. Paista sillä aikaa kanafileet, mausta ne currytahnalla, suikaloi purjo ja avokado (pirskottele sille limemehua tummumisen estämiseksi), lohko tomaatit ja viipaloi sellerinvarret. Kaada makaronit lävikköön valumaan ja huuhdo kylmällä juoksevalla vedellä. Sekoita kaikki salaatin ainekset. Valmista kastike sekoittaen kaikki kastikkeen ainekset esim. pieneen lasipurkkiin ja ravista voimakkaasti kastike sekaisin. Kaada kastike salaatin sekaan.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)