Kanapasta Kukka Makaronilla

20 min, josta valmisteluaika 15 min
- Tässä kätevä ruoka arki-iltaan: kanat pannuun, makua currytahnalla, makaronit mukaan ja kohta ruoka onkin valmis!
- Kukkamakaroni on runsaskuituinen ja näin vatsa täyttyy järkevästi kunnon pastalla.
- Kerman tilalla voi käyttää erilaisia maustettuja kermoja, jolloin ruoka saa lisää täyteläisyyttä - keventäjät voivat käyttää tuoremehua.
4:lle
2 | rkl | öljyä |
n.400 | g | maustamattomia broilerin fileesuikaleita |
2-3 | cm | kevätsipulia varsineen tai purjoa |
6 | dl | vettä |
1 | rkl | mietoa currytahnaa tai 2 tl currya |
n.5 | dl | Myllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia |
1 | tlk | säilykeananasta paloina (liemineen, 200 g) |
1 | dl | kermaa |
Valmistusohje
-
Paista fileesuikaleet ja viipaloitu sipuli nopeasti öljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää vesi ja currytahna.
-
Kun neste kiehuu, lisää pastat ja anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 7 min. Lisää kerma ja ananaskuutiot liemineen, anna kiehahtaa hetki.
VINKKI: Voit lisätä pannuun fetajuustoa lopuksi.
Kommentoi reseptiä