Kanapasta Kukka Makaronilla

Kanapasta Kukka Makaronilla

Tässä kätevä ruoka arki-iltaan: kanat pannuun, makua currytahnalla, makaronit mukaan ja kohta ruoka onkin valmis! Kukkamakaroni on runsaskuituinen ja näin vatsa täyttyy järkevästi kunnon pastalla. Kerman tilalla voi käyttää erilaisia maustettuja kermoja, jolloin ruoka saa lisää täyteläisyyttä - keventäjät voivat käyttää tuoremehua.

4:lle
2rklöljyä
n.400gmaustamattomia broilerin fileesuikaleita
2-3cmkevätsipulia varsineen tai purjoa
6dlvettä
1rklmietoa currytahnaa tai 2 tl currya
n.5dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
1tlksäilykeananasta paloina (liemineen, 200 g)
1dlkermaa

Valmistusohje

Paista fileesuikaleet ja viipaloitu sipuli nopeasti öljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää vesi ja currytahna. Kun neste kiehuu, lisää pastat ja anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 7 min. Lisää kerma ja ananaskuutiot liemineen, anna kiehahtaa hetki.

VINKKI: Voit lisätä pannuun fetajuustoa lopuksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)