Tässä kätevä ruoka arki-iltaan: kanat pannuun, makua currytahnalla, makaronit mukaan ja kohta ruoka onkin valmis!

Kukkamakaroni on runsaskuituinen ja nälkä pysyy kauemmin loitolla.

Kerman tilalla voi käyttää erilaisia maustettuja kermoja, jolloin ruoka saa lisää täyteläisyyttä - keventäjät voivat käyttää tuoremehua. Myös vastaavat kasvirasvavalmisteet sopivat tähän reseptiin.

Ainekset 4:lle annosta

2
rkl
öljyä
n.400
g
maustamattomia broilerin fileesuikaleita
2-3
cm
kevätsipulia varsineen tai purjoa
6
dl
vettä
1
rkl
mietoa currytahnaa tai 2 tl currya
1
tlk
säilykeananasta paloina (liemineen, 200 g)
1
dl
kermaa

Ohje

  1. Paista fileesuikaleet ja viipaloitu sipuli nopeasti öljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää vesi ja currytahna.

  2. Kun neste kiehuu, lisää pastat ja anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 7 min. Lisää kerma ja ananaskuutiot liemineen, anna kiehahtaa hetki.

VINKKI: Voit lisätä pannuun fetajuustoa lopuksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.