Kanapannu kauramakaronista

Kanapannu kauramakaronista
15 min, josta valmisteluaika 15 min

Kanapannu on helppoa arkiruokaa parhaimmillaan. Ruoka on ikään kuin makaronista ja kanasta tehty maukas pyttipannu. Aurinkokuivattu tomaatti ja rucola tuovat luonnetta ruokaan. Myllyn Paras Kaura Makaroni sisältää 30 % kauraa.

4:lle
½psMyllyn Paras Kaura Makaronia
tai Tumma Makaronia
1punasipuli
1rklrypsiöljyä
400gbroilerinfileitä
n. 1rklkeltaista currytahnaa
½-1tlsuolaa
tljauhettua valkopippuria
1tlsavupaprikajauhetta
150gaurinkokuivattua tomaattia
1rkurucolaa
1-2dlkermaa

Valmistusohje

  1. Keitä makaroni pakkauksen keitto-ohjeen mukaan al dente.

  2. Kuori ja leikkaa sipuli viipaleiksi. Paista ne pannulla öljyssä.

  3. Leikkaa fileet neljään palaan ja lisää ne pannulle. Mausta ohjeen mukaan tai käytä lempimausteita. Mikäli broileri on maustettua, mausteita ei tarvitse lisätä niin paljoa. Muista, että broileri ja kana tulee paistaa kypsäksi.

  4. Viipaloi aurinkokuivatut tomaatit ja pilko rucola.

  5. Lisää kypsän broilerin joukkoon keitetty, valutettu pasta, aurinkokuivatut tomaatit, rucola ja kerma.

VINKKI: Jos pidät pähkinöistä, lisää niitä annosten päälle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Loistava ohje! Helposti muunneltavissa. Käytin ekaan versioon mustapippuri-merisuola broilerinfileitä, jätin currytahnan pois,lisäsin hitusen soijakastiketta ja makeaa chilikastiketta. Lpaset ihastuivat kauramakaroniin heti täysillä. Ei taatusti ollut viimeinen kokeilukerta tällä ohjeella!
Näyttää hyvälle täytyy kokeilla
Millä kevyemmällä vaihtoehdolla voin korvata kerman?
Kerman voi jättää pois, tai korvata vaikkapa kasviliemellä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Onko pakko käyttää aurinkokuivattuatomaattia
Aurinkokuivatun tomaatin voi jättää pois. Terveisin, Kuluttajaneuvonta