Pippuripastakanaa Mangosalsalla

Pippuripastakanaa Mangosalsalla

Tee mangosalsa etukäteen maustumaan. Keitä runsaskuituinen Pippuripasta "al dente", n. 7 min. Paista sillä aikaa kanafileet parilalla tai pannulla. Katso videolta, kuinka Arja Elina Laine valmistaa tämän pastaruoan Liv & Learn: Arjan keittiössä -ohjelmassa.

3-4:lle
Mangosalsa:
1limen mehu ja kuoret
1iso mango
1paprika
1avokado
1rklsokeria
½tlsuolaa
tlrouhittua valkopippuria
1rkutuoretta korianteria
Annoksiin:
4palaa kanan- tai broilerinfileitä tai nyhtökanaa
mustapippuria
suolaa
4-5dlMyllyn Paras Pippuripastaa
1dlsiemensekoitusta tai kurpitsansiemeniä

Valmistusohje

Tee salsa etukäteen maustumaan. Pese ja kuori lime, purista mehu kulhoon. Kuutioi mango, paprika ja avokado pieniksi kuutioiksi joukkoon. Myös puhtaat limen kuoret voit silputa mukaan. Mausta sokerilla, valkopippurilla ja tuoreella korianterisilpulla. Anna makujen vetäytyä jääkaapissa ainakin muutama tunti tai seuraavaan päivään. Ennen ruokailua paista kanafileet, mausta ne pippurilla ja kevyesti suolalla. Tai tee nyhtökanaa. Keitä makupastaa kiehuvassa vedessä 7 minuuttia, se saa jäädä "al dente". Valuta lävikössä pastasta vesi pois.  Tee annokset pastasta, mangosalsasta ja kanafileistä, koristele siemensekoituksella. Tarjoile lisäksi vihreää salaattia, jossa on tuoretta basilikaa.

VINKKI: Kokeile myös muilla makupastoilla: Myllyn Paras Tomaatti-Chilipastalla tai Pestopastalla. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)