Tee mangosalsa etukäteen maustumaan.

Keitä runsaskuituinen pasta "al dente", n. 7 min.

Paista sillä aikaa kanafileet parilalla tai pannulla.

Katso videolta, kuinka Arja Elina Laine valmistaa tämän pastaruoan Liv & Learn: Arjan keittiössä -ohjelmassa.

Ainekset 3-4:lle annosta

Mangosalsa:
1
limen mehu ja kuoret
1
iso mango
1
paprika
1
avokado
1
rkl
sokeria
½
tl
suolaa
tl
rouhittua valkopippuria
1
rku
tuoretta korianteria
Annoksiin:
4
palaa kanan- tai broilerinfileitä tai nyhtökanaa
mustapippuria
suolaa
1
dl
siemensekoitusta tai GoGreen kurpitsansiemeniä

Ohje

  1. Tee salsa etukäteen maustumaan. Pese ja kuori lime, purista mehu kulhoon. Kuutioi mango, paprika ja avokado pieniksi kuutioiksi joukkoon. Myös puhtaat limen kuoret voit silputa mukaan. Mausta sokerilla, valkopippurilla ja tuoreella korianterisilpulla. Anna makujen vetäytyä jääkaapissa ainakin muutama tunti tai seuraavaan päivään.
  2. Ennen ruokailua paista kanafileet, mausta ne pippurilla ja kevyesti suolalla. Tai tee nyhtökanaa. Keitä pastaa kiehuvassa vedessä 7 minuuttia, se saa jäädä "al dente". Valuta lävikössä pastasta vesi pois.  Tee annokset pastasta, mangosalsasta ja kanafileistä, koristele siemensekoituksella. Tarjoile lisäksi vihreää salaattia, jossa on tuoretta basilikaa.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.