Kalaspagetti paketissa

Myllyn Paras
4:lle
n.300gMyllyn Paras Spagettia
Kastike:
2rklöljyä
2-3valkosipulinkynttä
1purjo
2dltomaattimurskaa (n. ½ tlk) tai 1 prk kevytranskankermaa
1dlvalkoviiniä tai vettä
200gneulamuikkuja
100-200gsavukalaa esim. kirjolohta, siikaa tai kylmäsavukalaa
mustapippuria
½tilliruukkua
½ruohosipuliruukkua

Valmistusohje

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Jos keität
etukäteen, jäähdytä ja lisää joukkoon tilkka öljyä, niin pasta ei tartu
toisiinsa.

Puhko neulamuikut tai perkaa ja pätki isommat muikut.
Voit käyttää ruokaan myös marinoituja kalapaloja tai suikaleita (esim.
kirjolohta). Paloittele savukala.

Kuullota suikaloitu valkosipuli ja purjo, lisää
tomaattimurska ja viini tai vesi. Mausta ja keitä hetki kokoon.

Lisää muikut ja parin minuutin päästä savukala ja anna
hautua hetken aikaa. Sekoita joukkoon varovasti tilli- ja ruohosipulisilppu.

Levitä 4 leivinpaperiarkkia pöydälle. Jaa spagetti
kasaksi paperien toiselle puolelle ja nosta päälle kalakastike. Käännä toinen
puoli paperia päälle ja paketoi toisesta reunasta alkaen. Tee kapeita pieniä
taitoksia, kunnes olet toisessa reunassa ja paketti on puoliympyrä. Kahden
hengen annoksen voit tehdä myös yhteen pakettiin.

Tähän asti voit tehdä ruoan etukäteen valmiiksi.

Kuumenna ruoka mikrossa tai uunissa 225-asteessa juuri
ennen tarjoilua. Nosta pullistunut paketti laakeille lautasille. Puhkaise
paketti terävällä veitsellä ja revi vähän auki. Herkulliset tuoksut tulvahtavat
ruokailijoiden nenään!

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)