Jämäpizza

Jämäpizza

Cooking with Kasmirin toisen tuotantokauden toisessa jaksossa vierailee Teflon Brothers, katso video ohjeen alta!

1 iso tai 2-4 pienempää
1pkttäysjyvä tortillapohjia
tai itsetehty pizzapohja
1prkmutti pizzakastiketta
150gValio pizzajuustoraastetta
2vihreää paprikaa
1rsherkkusieniä
1pktfilee pekonia
1puntti rucolaa
170gValio Aura juustoa
Pizzapohja:
dlvettä
15ghiivaa (⅓ pkt)
½tlsuolaa
2rklöljyä
n. 3dlMyllyn Paras Durumvehnäjauhoja

Valmistusohje

1. Levitä pizzapohjalle tasaisesti pizzakastiketta ja juustoraastetta.
2. Tämän jälkeen lisää ohueksi leikatut herkkusienet, paprikat ja pekoni sekä Valio AURA juusto.
3. Paista 250 asteisessa uunissa kunnes juusto on sulanut kullanruskeaksi.
4. Viimeistele annos tuoreella rucolalla.

Pizzapohja:
1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
2. Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.
3. Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.
4. Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.
5. Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.
6. Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi 12-15 min.

Resepti:
Kasmir

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)