Ainekset 4-6:lle annosta

400
g
paistijauhelihaa tai suikaloitua paistia
1
sipuli tai 100 g pakastesipulikuutioita
1
rkl
öljyä paistamiseen
1
rkl
soijakastiketta
suolaa
valkopippuria
1
paprika pieninä suikaleina
1
keskikokoinen porkkana pitkinä suikaleina
4
tomaattia
1
tlk
ananasta liemineen (n. 200 g)
1
tlk
papuja (n. 400 g)
½
tl
chilipippuria
2
rkl
tuoretta inkivääriä raastettuna (tai 1½ tl inkiväärijauhetta)
1
dl
vettä + 1 rkl perunajauhoja suurustamiseen
sokeriherneen ituja keitettynä koristeeksi
Lisäksi:
itse tehtyä tuorepastaa

Ohje

  1. Ruskista liha ja mausta kevyesti soijalla, suolalla ja valkopippurilla. Siirrä syrjään. Kuullota suikaloidut kasvikset ja lisää kaltatut, kuutioidut tomaatit, ananas, loput mausteet ja ruskistettu liha.

  2. Suurusta kastike veteen (n. 1 dl) sekoitetulla perunajauholla ja anna hautua n. 15 min. Valmis kastike on kirkasta ja sakeaa. Tuoksu on voimakkaan itämainen, hieman makea. Tarkista maku.

Resepti:
Atso Partanen, Loppi, Paras pastaohje -kilpailun satoa.

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

6 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.