Herkulliset kaurakeksit

Herkulliset kaurakeksit
30-40 kpl
125gsulatettua voita tai margariinia
dlsokeria
1dlrusinoita
dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
1dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1tlsoodaa
¾dlkermaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ohjeen järjestyksessä. Sekoita sooda kermaan ja lisää se lopuksi taikinaan. Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita uunipellille ja painele ne tasaisiksi. Paista 200-asteessa n. 10 min.

VINKKI: Voit korvata ohjeessa 1 dl:n hiutaleita kookoshiutaleilla, näin saat kaurakookoskeksejä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (48)

Huippuhyviä tuli!
Nam! Oli hyviä.
Tuli tasan 40 keksiä. Rusinoiden sijaan laitoin tummaa suklaata. Nam!
Tuleeko näistä kovia, rapeita, keksintapaisia vai sellaisia, joissa on juuri uunista oton jälkeen pehmeä sisus?
Kaurakekseistä tulee rapeita keksejä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Tuli tosi hyviä :) Laitoin itse vähän suklaata mukaan.
Nam! Korvasin kerman maidolla ja rusinoita 1/2 dl... Ovat niin hyviä, että ei niitä taida keksipurkkiin jäädä, kaikki syödään nyt heti!
Rusinat vaihdettiin kookoslastuiksi; tuli ihania keksejä!
Maidottomia saa käyttämällä maidotonta margariinia ja korvaamalla kerman omenamehulla ja tilkalla sitruunamehua. Todella hyviä.
Rusinoiden tilalle valkoista tai tummaa leivontasuklaata ja saa todella hyviä chocolate chip cookiesseja!

Pages