Herkullinen Pannari

Herkullinen Pannari

Valmista helppoa ja hyvää syötävää! Ohrajauho tuo hyvää makua taikinaan, mutta halutessasi voit tehdä taikinan kokonaan vehnäjauhoilla. Kardemumman voi jättää pois, mutta toisaalta se voi olla monille juuri se piste i:n päälle.

iso (reunallinen) uunipellillinen
1lmaitoa
4kananmunaa
3dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dlMyllyn Paras Ohrajauhoja
2rklsokeria
1tlsuolaa
1tlkardemummaa
(1tlvaniljasokeria)

Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään 200-asteeseen. Sekoita kaikki pannukakkutaikinan ainekset keskenään. Anna taikinan turvota uunin lämpenemisen ajan. Vuoraa leivinpaperilla iso reunallinen uunipelti ja voitele se rasvalla. Kaada siihen pannaritaikina. Paista uunin alimmalla tai toiseksi alimmalla tasolla n. 25 min kauniin väriseksi. Tarjoile mansikoiden tai mansikka(tuore)hillon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (21)

Meillä tämä ei maistunut, miehen kanssa palat maistettiin ja loput meni kompostiin. Palaan vanhaan tuttuun ohjeeseen, jossa voita ei säästellä! Omituista että tässä ei rasvaa käytetty kuin pellin voiteluun.
Perheessämme on ollut pitkään muna ja maito allergiaa. Nyt ne ovat ohi, ja siitä hullaantuneena tein tällä reseptillä pannaria, nam!
Voiko kardemumman korvata kanelilla, sillä niin teimme?
Kardemumman voi jättää kokonaan pois tai sen tilalla voi käyttää muutakin maustetta oman maun mukaan. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
HYVÄÄ!
Nam nam!! Todella hyvää tulee, suosittelen! :)
Tästä tulee hyvän sijasta erinomainen, kun jalostaa vähän marjoilla. Taikina pellille ja päälle joko tuoreita tai pakastemarjoja. Pakastemarjojen kannattaa antaa sulaa ensin ja kaataa niistä ylimääräinen neste pois.
Tein juuri uunipellillisen pannaria ja käytin siihen pelkästään luomu ohrajauhoja. Siitä tuli kyllä todella hyvää. Tämä resepti jää suosikiksi meidän perheessä.
Tein sen ite ja oon vasta 10 v. Ihanaa on! Kaverikin söi kaks palaa peräkkäin! Kaikille varmasti maistuu!
Kiva resepti. Ihanan makunen ja oli helppo tehä vaikka oon 12 v.

Pages