Herkullinen Pannari

40 min, josta valmisteluaika 15 min
- Valmista helppoa ja hyvää syötävää!
- Ohrajauho tuo hyvää makua taikinaan, mutta halutessasi voit tehdä taikinan kokonaan vehnäjauhoilla.
- Kardemumman voi jättää pois, mutta toisaalta se voi olla monille juuri se piste i:n päälle.
- Katso myös eksoottisen Jasmiini Pannarin resepti.
iso (reunallinen) uunipellillinen
1 | l | maitoa |
4 | kananmunaa | |
3 | dl | Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja |
2 | dl | Myllyn Paras Ohrajauhoja |
2 | rkl | sokeria |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | kardemummaa |
(1 | tl | vaniljasokeria) |
Valmistusohje
-
Laita uuni lämpenemään 200-asteeseen. Sekoita kaikki pannukakkutaikinan ainekset keskenään. Anna taikinan turvota uunin lämpenemisen ajan.
-
Vuoraa leivinpaperilla iso reunallinen uunipelti ja voitele se rasvalla. Kaada siihen pannaritaikina. Paista uunin alimmalla tai toiseksi alimmalla tasolla n. 25 min kauniin väriseksi.
-
Tarjoile mansikoiden tai mansikka(tuore)hillon kanssa.
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (28)
Aivan mahtava resepti!
On maistunut kaikille vauvasta vaariin paremmin, kuin mitä perinteisellä ohjella tehdyt (voita taikinaan, ilman ohrajauhoja jne.). Iso suositus ja peukku reseptin kirjoittajalle. <3
Vihdoinkin rasvaton pannariohje! Maistui!
Eikö tule muuta rasvaa kuin voiteluun?
Hyvä resepti. Kardemumma antaa makua. Ei rasvaa ja se on hyvä. Rasva tekee löysäksi.
Taikina kohosi ja ruskettui nätisti, mutta keskeltä aivan lössöä!
Paistoaikaa kannattaa hieman pidentää. Uunien paisto-ominaisuudet vaihtelevat paljon, joten paistumista kannattaa seurata. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Meillä tämä ei maistunut, miehen kanssa palat maistettiin ja loput meni kompostiin. Palaan vanhaan tuttuun ohjeeseen, jossa voita ei säästellä! Omituista että tässä ei rasvaa käytetty kuin pellin voiteluun.
Perheessämme on ollut pitkään muna ja maito allergiaa. Nyt ne ovat ohi, ja siitä hullaantuneena tein tällä reseptillä pannaria, nam!
Voiko kardemumman korvata kanelilla, sillä niin teimme?
Kommentoi reseptiä